Flottakezelés csomagok

Válassza ki az Ön számára legtestreszabottabb csomagunkat!

Flottakezeléséi szolgáltatásainkat három csoportba rendeztük. A White csomagot a kiemelkedő költséghatékonyság, a Blue csomagot a kiváló ár/érték arány, még a Yellow csomagot a mindenre kiterjedő teljes körű szolgáltatás jellemzi.

A gépjárművek további bérleti feltételeit, az általános szerződési feltételek és egyedi bérleti szerződések szabályozzák, melyeket a bérleti szándék megerősítésekor bocsátunk partnereink rendelkezésére.

Finanszírozás (HUF alap)
Garantált maradványérték a megadott futamidők és futásteljesítmények mellett. A futamidő végi maradványérték nominál kockázatát az Euro-Motors Csoport állja.

Részletek >

Forgalomba helyezés
Törzskönyv, forgalmi engedély, rendszámtábla, regisztrációs adó, vagyonszerzési illeték.

Euro-Motors assistance
Euro-Motors Csoport országúti segélyszolgálat Magyarország területére, teljes futamidőre , műszaki meghibásodás esetére, baleset, káresemény esetén, azonnali mentés megkezdése 0/24 órában az év minden napján, kategória azonos csereautó szolgáltatás.

Részletek >

A White csomagon felül

Biztosítások
Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás baleseti különadóval, CASCO biztosítás.

Rent a car (kedvezményes díjon)
24 órás rendelkezésre állás az év minden napján.

Részletek >

Euro-Motors országos szervizhálózat
Szerződéses partereink révén az ország egész területén magas színvonalú szervizszolgáltatással állunk rendelkezésre.

Részletek >

Dedikált kapcsolattartó
Bérlőinknek dedikált kapcsolattartót biztosítunk, aki bármikor elérhető és minden probléma vagy új igény esetén hatékony segítséget nyújt.

Üzemanyagkártya
Kedvezmény az üzemanyag árából.

A Blue csomagon felül

Teljes körű szerviz szolgáltatás
Rendeltetésszerű használat mellett kopó forgó alkatrészek cseréjére, kötelező szervizekre valamint minden egyéb rendeltetésszerű használat mellett adódó meghibásodás javítására vonatkozóan. Valamint a garanciális javítások.

Részletek >

Teljes gumiabroncs szolgáltatás
Teljes körűen tartalmazza a gumiabroncsokkal összefüggő feladatokat. Rendeltetésszerű használat mellett, téli és nyári gumik cseréje, tárolása, javítása. (50 ezer km / szettel számolva)

Plusz szolgáltatások
Közlekedés-biztonsági felszerelések.
Cégarculati elemek, dekoráció elhelyezésének engedélyezése a gépjárműveken, dekorálás, dekoráció elkészítése külön díj ellenében.Euro-Motors Csoport egy multi szervezettségének, egy alkalmazott megbízhatóságának és a szabadúszók rugalmasságának az előnyeit kombinálja


  • Kérjen ajánlatot.

  • *
  • *
  • *
  • *