Flottakezelési ajánlatok

A vállalkozások számára nemcsak kényelmes megoldást, hanem jelentős kiadáscsökkentést is jelent a flottakezelés tartós bérleti konstrukcióban történő kiszervezése, hiszen így nemcsak a bérleti díj számolható el költségként, de az áfa is visszaigényelhető.

Az alábbi példákon keresztül szeretnénk bemutatni, hogy flottakezelési szolgáltatásunk igénybevétele esetén, tudunk költséghatékony megoldást kínálni. A lent szereplő márkák és típusok példák. Ügyfeleink igényeinek megfelelően bármely Magyarországon forgalmazott márka és típus, valamint felszereltség esetében, kedvező havidíjú flottakezelési szolgáltatást tudunk biztosítani.

Városi autó kategória

Kia Picanto LX cool
37 990 Ft-tól
Skoda Citigo Ambition
39 990 Ft-tól

Kisautó kategória

Opel Corsa Enjoy
49 990 Ft-tól
Skoda Fabia Ambition
47 990 Ft-tól

A fenti árak White szolgáltatási csomagú Euro-Motors Flottakezelés esetén, 20% önerőn, három éves futamidőn és évi 20 000 km futás teljesítményen alapulnak.
Az egyedi igényekhez igazított, eltérő felszereltségű gépjárművek esetén kedvezményes díjkalkulációt alkalmazunk mely eltérhet a fenti áraktól.A fenti árak tájékoztató jellegű nettó árak. Személyre szabott akciós ajánlatunkért keressen bennünket.

  • Kérjen ajánlatot.

  • *
  • *
  • *
  • *