Euro-Motors Csoport

Fő célkitűzésünk a gépkocsival, mobilitással kapcsolatos igények megoldása, melynek központjában a vevőorientáltság, kiváló ár/érték arány áll.

Célunk, hogy munkánkkal hozzájáruljunk partnereink költséghatékonyabb, versenyképesebb működéséhez.

Az Euro-Motors Flottakezelő egy multi szervezettségének, egy alkalmazott megbízhatóságának és a szabadúszók rugalmasságának az előnyeit kombinálja.

Kívülről tudjuk

Ha a gépjárműpark rendben megy, az nemcsak eladást, jó visszhangot, versenyelőnyt hoz. Belül idő, erő és figyelem szabadul fel a lényegre: az elsődleges tevékenységre.

Kivülről látjuk

Nem látni a fától az erdőt. Gyakori probléma. Egy új ötlet sokszor ennyi: ugyanaz máshonnan. Ez a szemszög hiányzik belülről. Itt lépünk be mi.

Kicsik vagyunk

Ezért személyesen,rugalmasan ésköltséghatékonyanműködünk. A flottakezelésben ez alap. Sőt ez minden.

Nem vagyunk nagyok

Tehetetlenség a nagy szervezetben, sorozatgyártó szemlélet, reprezentációs üresjáratok, bürokrácia. És mindezért exkluzívan magas díjak. A nagy flottakezelők szervi hibáit csak hírből ismerik ügyfeleink.

Mindenre figyelünk

Reális elképzelések, belátható költségek. Mert egy kézben tartjuk és irányítjuk a teendőket az beszerzéstől a üzemeltetésig.

Mindenkire odafigyelünk

A kisebb flottával vagy vidéki központtal rendelkező cégek pontosan olyan kedvező feltételeket kapnak mint a fővárosiak vagy a nagyok. Hogy, ezzel is segítsük a hatékonyságukat

  • Kérjen ajánlatot.

  • *
  • *
  • *
  • *