euro-motors sofőrszolgálat

Hívjon bizalommal:

+36-30/ 484-9999

Hamarosan letölthető új sofőrrendelő applikációnk!

app store google play icon

Felelőség biztosítás,
garancia vállalásunk

Cégünk kiemelt figyelmet fordít az Ön és gépjárműve biztonságára így alapvető elvárás sofőrjeinkkel szemben a legnagyobb fokú megfontoltság és városi és vidéki közlekedésben szerzett több éves balesetmentes jártasság.
Ezen felül cégünk minden sofőrjére nézve komoly felelőség biztosítással rendelkezik így Ön vagy partnerei védelme még inkább szavatolt, hisz cégünk anyag garanciát is vállal.

Sofőrszolgálat

Nagy múltra visszatekintő cégünk garanciája a pontosságnak, az udvariasságnak és a precizitásnak.
​Az Euro-Motors Csoport sofőrszolgáltatása ezeket az előnyöket magában hordozva kíván újabb partneri igényeket kielégíteni.

Sofőrszolgálatunk gyorsan és megbízhatóan érkezik az Ön által megjelölt helyre és a megrendelt szolgáltatásnak megfelelően tapasztalt sofőrjeink a legrövidebb úton biztonsággal szállítják Önt vagy autóját a megadott címre.

A mobilitás megoldása az Euro-Motors Sofőrszolgálattal.

Csak foglaljon helyet és dőljön hátra az ülésben, a többit bízza ránk!
Euro-Motors sofőrszolgáltatás az utazás legkényelmesebb módja.

Szeretné üzleti partnereit megfelelő körülmények között fogadni?
Nagyobb eseményt szervez, melyhez presztízs autókra van szüksége sofőrrel? Nem probléma, az Euro-Motors flottája és sofőr szolgáltatása erre is megoldást nyújt. Biztonságban, kényelmesen, exkluzív körülmények között bármikor.

Külföldi vendége érkezik?
Ha szeretne biztos lenni benne, hogy vendége a repülőtérre történő érkezéstől az Önnel való találkozásig kényelmes, nyugodt körülmények között tölti idejét, válassza sofőrszolgáltatásunkat, akkár bérautóval!

Szeretne stresszmentesen érkezni tárgyalására?
Mobilitás, idő, hatékonyság - az üzletember sikerességének kulcsa. Dönthet úgy, hogy saját maga vezet, de miért vesztegetné ezzel értékes idejét? Sofőrjeinkkel biztonságban, nyugodt körülmények között utazhat, így van ideje felkészülni, vagy csak kipihenheti magát a következő tárgyalása előtt.

Bővebb információért illetve ajánlatkéréssel kérjük, forduljon bizalommal csapatunkhoz a soforszolgalat@euro-motors.hu e-mail címen vagy a (30) 484 9999 telefonszámokon.

Az Euro-Motors csoport sofőrszolgáltatási üzletága az alábbi lehetőségeket, előnyöket kínálja:

0-24 Sofőrszolgálat
Sofőrjeink a nap bármely szakában állnak az Ön rendelkezésére. A szolgáltatás megrendelhető telefonon vagy e-mailben, azonnali kiszállással vagy akár előfoglalással is.
Nincs hosszadalmas várakozás, nincs taxaméter, biztosítottak a szabott árak és a saját kocsi rugalmassága és kényelme.
Ön és járműve biztonsága érdekében sofőrjeink felelősségbiztosítással rendelkeznek.
Sofőr bérlés
Szolgáltatásunk egy vagy akár több napra biztosítja Önnek vagy cégének a kihelyezett sofőrt.
Sofőrjeink a megadott napon, a megadott időpontban jelentkeznek Önnél és elszállítják saját/céges autóján ahova kívánja.
Szolgáltatásunk, e-mailben és telefonon előrendelés alapján, időintervallum és a napok számának megjelölésével vehető igénybe.
Reptéri transzfer
​Cégünk e szolgáltatás keretében egyfelől sofőrt másfelől autó tárolási lehetőséget is biztosít Önnek. Sofőrjeink saját autóján kiszállítják a reptérre. Majd igény szerint vagy elviszik autóját az Ön által megadott címre, ahol kulcsát a megadott személynek adják át. Vagy cégünk telephelyén tároljuk azt, s hazaérkezésekor azzal megyünk Önért a reptérre. Szolgáltatásunk előrendelés alapján indulási és érkezi nap/óra megadásával rendelhető.
Autóbérlés sofőrrel
E szolgáltatás azoknak kínál alternatívát akik nem rendelkeznek saját gépjárművel, azonban szükségük lenne egy, vagy több alkalommal az autó nyújtotta előnyökre.
Sofőrjeink az Ön által kiválasztott gépjárművünkkel jelennek meg a megadott helyen és rendelkezésére állnak amíg kívánja.
Szolgáltatásunk előrendelés alapján az időintervallum, a napok számának valamint a kiválasztott gépjármű típusának megadásával vehető igénybe.
Szervízszolgáltatás
Alternatívát kívánunk nyújtani azok számára akiknek nincs idejük vagy lehetőségük autójuk szervízelését megoldani.
Cégünk elhozza autóját az Ön által megadott helyről és elszállítja a kívánt szervízbe, vagy igény szerint saját szervízünkbe, majd a javítást követően visszaszállítja Önnek.
Szolgáltatásunk előrendelés alapján vehető igénybe a szervíz megnevezésével. Saját szervízünk használata esetén, a javítás idejére bérautó igénybevételére is lehetőséget kínálunk.
Buli sofőrszolgáltatás
Sofőrszolgálatunk rendelés esetén kihelyezett autókat biztosít szórakozóhelyek, céges rendezvények nagyobb családi események számára.
Sofőrjeink az igényelt létszámban kitelepülnek a helyszínre, és vendégeit a kért címekre szállítják a rendezvény teljes időtartama alatt, illetve annak végeztével.
Szolgáltatásunk előrendelés alapján vehető igénybe a rendezvény dátumának és az igényelt sofőrök számának megadásával.

Bővebb információért illetve ajánlatkéréssel kérjük, forduljon bizalommal csapatunkhoz
soforszolgalat@euro-motors.hu e-mail címen vagy a (30) 484 9999 telefonszámokon.

  • Kérjen ajánlatot.

  • *
  • *
  • *
  • *